Notice: Undefined index: styling in /usr/home/bondia.org/web/pau/wp-content/themes/pinboard/themify/themify-utils.php on line 1105 Notice: Undefined index: styling in /usr/home/bondia.org/web/pau/wp-content/themes/pinboard/themify/themify-utils.php on line 1105

Sobre aquest bloc

toniviaderAquest és un bloc de treball. La intenció és anar acumulant informació, reflexions, material i diàlegs sobre educació per la pau.

Escriuré des del punt de vista d’algú que porta des del 1996 treballant per la pau, però també com a pare de dues criatures nascudes el 2003 i el 2010 que presenten reptes mai imaginats (per mi) abans. Preguntes capcioses, comportaments inesperats, reaccions precioses, innocències desconcertants i sortides de to impresentables també seran motiu de reflexió.

També he inclòs tot el recull de còmics del bloc ‘còmics i pau’ allotjat aquí anteriorment. Seguiré posant tots aquells que trobi. Si en coneixeu algun d’interessant, estaré content que m’ho feu saber.

He promès esforçar-me a ser constant aquest nou projecte. No he promès, però, ni ser exhaustiu, ni endreçat, ni especialment curós, ni prudent. Vagi per endavant l’advertiment.

Si m’hi voleu ajudar, envieu-me allò que considereu oportú i participeu dels debats de les anotacions. Si voleu contactar amb mi, podeu fer-ho a la següent adreça de correu electrònic: job.elpacient()gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *